ΕΝΕΡΓΕΙΑ +                                                     Αυξήστε το εισόδημά σας με ετήσια κέρδη έως 4.611€

eisodima +---6Τα εκτιμώμενα κέρδη έχουν διαμορφωθεί με τις νέες τιμές του New Deal των ΑΠΕ που περιλαμβάνει ο νόμος που ψηφίστηκε στις 30.03.2014

Πλεονεκτήματα αγοράς συμμετοχής με 12.500€ σε Μονάδα Βιομάζας 1Mw που υλοποιεί η DOS ENERGY:

  • Έχετε κέρδη έως 4.611€ το χρόνο για 20 χρόνια.

  • Η Μονάδα προμηθεύεται με ετήσια σταθερή τιμή την πρώτη ύλη (Woodchips).

  • Η Μονάδα διαθέτει την ενέργεια με Συμβόλαιο Πώλησης 20ετούς διάρκειας.

  • Δεν υπάρχει δανεισμός για την κατασκευή του έργου.

  • Πλήρως αδειοδοτημένο και υπό κατασκευή έργο.

  • Αποκτάτε τη δική σας συμμετοχή με υψηλή κερδοφορία που αγγίζει το 37%.

Δείτε Video από την τελική μορφή της Μονάδα Βιομάζας 1Mw που κατασκευάζει η Dos Energy

black arrow ΕΙΣΟΔΗΜΑ+

Συμπληρώστε τη φόρμα για να λάβετε μια αναλυτική χρηματο-οικονομική ανάλυση της επένδυσης.

+ έως 4.611€/χρόνο

Μάθετε Περισσότερα

Δείτε το Ενημερωτικό Έντυπο,Video και Πίνακα Αποδόσεων

‘H επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 211 1883700

Με κεφάλαιο 12.500€ αποκτάτε τη δική σας συμμετοχή στη Μονάδα 1Mw που αποφέρει ετήσια κέρδη έως 4.611€

Σε ποιόν απευθύνεται η επενδυτική πρόταση της DOS ENERGY

επενδυση ανανεωσημες πηγες

Η πρόταση για απόκτηση συμμετοχής σε Μονάδα Βιομάζας 1Mw που υλοποιεί η DOS ENERGY αφορά όλους τους ανθρώπους που πιστεύουν στα οφέλη της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
Ειδικότερα η επενδυτική πρόταση απευθύνεται:

-Στον επενδυτή που έχει γνωρίσει μέσα από τα Φωτοβολταϊκά ότι μια επένδυση στις ΑΠΕ μπορεί να είναι σημαντικά κερδοφόρα, όταν γίνεται με την κατάλληλη χρηματο-οικονομική πρόβλεψη.
Στον ιδιωτικό ή το δημόσιο υπάλληλο που αναζητά τρόπο να αυξήσει το εισόδημά του.
- Στον επιχειρηματία που επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα ή αναζητά μια franchise επένδυση.
- Στον εισοδηματία που είδε τις επενδύσεις του σε ακίνητα να αποδίδουν λιγότερο τα τελευταία χρόνια.
- Στον καταθέτη, που βλέπει τις αποταμιεύσεις του να λαμβάνουν χαμηλά επιτόκια καταθέσεων και να μην αποδίδουν όσα θα επιθυμούσε.

black arrow ΕΙΣΟΔΗΜΑ+

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο Τηλ. 211 1883700 για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας συμμετοχή με 37% ετήσια κέρδη.

DOS ENERGY

Η DOS ENERGY HELLAS, μέλος του Ομίλου DOS GROUP, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη,οργάνωση και υλοποίηση  επενδυτικών σχεδίων σε ενεργειακά έργα ενώ η DOS ENERGY παρακολουθεί τα στάδια αδειοδότησης, κατασκευής, εφοδιασμού και συντήρησης των Μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας που υλοποιούν οι εταιρείες του Ομίλου, όπως η ΓΑΙΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΡΤΕΜΙΣ ΕΝΝΕΑ ΕΠΕ.

Μπορείτε και εσείς να αποκτήσετε τη δική σας Μονάδα Φυτικής Βιομάζας ισχύος 100-1000Kw ή να αποκτήσετε συμμετοχή σε εταιρία που υλοποιεί Μονάδα Βιομάζας.

Για να αποκτήσετε μετοχές σε Μονάδες που υλοποιούν εταιρείες του Ομίλου DOS GROUP δεν απαιτούνται μεγάλα κεφάλαια καθώς με 12.500€ μπορείτε να αποκτήσετε συμμετοχή.

Αυξήστε τα ετήσια εισοδήματά σας με επένδυση 12.500€

Συμπληρώστε εδώ για να λάβετε μια αναλυτική χρηματο-οικονομική ανάλυση.

+ έως 4.611€/χρόνο

Μάθετε Περισσότερα

Δείτε το Ενημερωτικό Έντυπο,Video και Πίνακα Αποδόσεων

‘H επικοινωνήστε μαζί μας

211 1883700

Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Ομίλου DOS GROUP

Δείτε εδώ το video με τις αρχιτεκτονικές προτάσεις του Διαγωνισμού που πραγματοποιεί ο Όμιλος DOS GROUP ενόψει της έναρξης υλοποίησης Μονάδων 1Mw από τη DOS ENERGY.

Σημειώνεται ότι η διάθεση μετοχών της εταιρείας παραγωγής ενέργειας απο βιομάζα που αναπτύσει και κατασκευάζει η d+osenergyhellas γίνεται σύμφωνα με το Νόμο 3401/2005, άρθρο 3, παράγραφο β (προσφορά κινητών αξιών η οποία απευθύνεται σε λιγότερα από εκατό (100) φυσικά ή νομικά πρόσωπα ανά κράτος – μέλος, τα οποία δεν είναι ειδικοί επενδυτές) και δεν αποτελούν επενδυτικούς τίτλους, αμοιβαία κεφάλαια ή ομόλογα. / Πολιτική Απορρήτου

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς μπορώ να αποκτήσω ποσοστό στη Μονάδα Βιομάζας που υλοποιείτε;

Στη DOS ENERGY γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη χτίζεται βήμα-βήμα.
Η προτίμηση πολλών επενδυτών στις προτάσεις μας στηρίζεται στη σχέση ειλικρίνειας που χτίζουμε μαζί τους η οποία αποτελεί και τη βάση της μακροχρόνιας συνεργασίας που αναπτύσσουμε (κάθε Μονάδα προβλέπεται να λειτουργεί για τουλάχιστον 20 χρόνια).

Η διαδικασία αγοράς των μετοχών είναι ξεκάθαρη με συμβόλαιο που μας δεσμεύει και σας διασφαλίζει. Η υπογραφή προσυμφώνου σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να καταβάλετε σταδιακά και ανάλογα με την υλοποίηση του έργου το κεφάλαιο για την συμμετοχή σας μέχρι να ολοκληρώσετε την αγορά της.

Τι διασφαλίσεις έχω;

Κάθε επενδυτής επιδιώκει να έχει συγκεκριμένες διασφαλίσεις για το κεφάλαιο που επενδύει και για την απόδοση που αναμένει.
Για αυτό και ως εταιρεία κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να διασφαλίσουμε στο μέγιστο δυνατό τις αποδόσεις των Μονάδων που διαθέτουμε ως εξής:

1. Η απόκτηση μετοχών σε Μονάδα Φυτικής Βιομάζας που υλοποιούμε πραγματοποιείται με συμβόλαιο αγοράς μετοχών/μεριδίων (ανάλογα με την εταιρική μορφή που έχει επιλεγεί) που περιέχει συγκεκριμένους όρους υπαναχώρησης για τον επενδυτή με 100% επιστροφή κεφαλαίου σε περίπτωση μη υλοποίησης του έργου.
2. Η DOS ENERGY είναι διαχειριστής της Μονάδας και δεσμεύεται με τη Σύμβαση Διαχείρισης που έχει ήδη υπογραφεί, με συγκεκριμένες ρήτρες, τόσο για την καλή λειτουργία της Μονάδας όσο και για τη συνεχή και σταθερή ροή πρώτης ύλης.
3. Η αδειοδότηση των Μονάδων που διαθέτουμε είναι σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο ώστε να απομένουν τυπικές πλέον διαδικασίες για την έναρξη κατασκευής τους.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο Τηλ. 211 1883700 για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη δική σας συμμετοχή με 37% ετήσια κέρδη.

+ έως 4.611€/χρόνο

Μάθετε Περισσότερα

Δείτε το Ενημερωτικό Έντυπο,Video και Πίνακα Αποδόσεων

‘H επικοινωνήστε μαζί μας

211 1883700