Αδειοδοτημένη Μονάδα Βιομάζας  100Kw                               Ετήσιο κέρδος 46.450€

eisodima +---6Τα εκτιμώμενα κέρδη έχουν διαμορφωθεί με τις νέες τιμές του New Deal των ΑΠΕ που περιλαμβάνει ο νόμος που ψηφίστηκε στις 30.03.2014

Πλεονεκτήματα Επένδυσης σε Μονάδα Βιομάζας 100Kw:

  • Αγοράζετε μια πλήρως Αδειοδοτημένη Μονάδα που μπορεί να ξεκινήσει να παράγει ρεύμα μέσα σε 3 μήνες.

  • Έχετε Ετήσιο κέρδος 46.450€ για 20 χρόνια. Επιστροφή ιδίων κεφαλαίων σε 3 χρόνια!

  • Κεφάλαιο 160.000€.

  • Η λειτουργία της Μονάδας είναι εύκολη και απλή.

  • Προμηθεύεστε την πρώτη ύλη με σταθερή ετήσια τιμή από τη DOS ENERGY.

  • Η Μονάδα έχει αδειοδοτηθεί σε Βιομηχανική Περιοχή της Αττικής.

  • Έχετε καλυμμένη τη Διαχείριση, το Service και τα Ανταλλακτικά από τη DOS Energy με Ετήσιο Συμβόλαιο.

Με 160.000€ αποκτάτε τη δική σας επιχείρηση παραγωγής ενέργειας με Ετήσια Κέρδη 46.450€

Πώς λειτουργεί μία Μονάδα 100Kw;

Η επένδυση σε Μονάδα Βιομάζας που λειτουργεί με χρησιμοποιημένα Φυτικά Έλαια (τηγανόλαδα, υπολείμματα ελαιοτριβείων κλπ) αποτελεί μια ασφαλή επιλογή στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
Η λειτουργία της Μονάδας είναι εξαιρετικά απλή αφού έχει ως βάση μια απλή μηχανή εσωτερικής καύσης (ανάλογη μιας απλής ντιζελομηχανής) η οποία με την κατάλληλη πιστοποιημένη μετατροπή τροφοδοτείται με χρησιμοποιημένα Φυτικά Έλαια.
Η αξιοποίηση της Βιομάζας που προέρχεται από χρησιμοποιημένα φυτικά έλαια έχει αποδειχθεί παγκοσμίως ιδιαίτερα επικερδής αλλά και έχει συνεισφέρει θετικά στο περιβάλλον καθώς επιλύει προβλήματα που εμφανίζονται με ιδιαίτερη ένταση στον αστικό χώρο.

Πώς διασφαλίζεται η κερδοφορία της Μονάδας;

Αγοράζοντας τη δική σας Μονάδα Βιομάζας 100Kw από τη DOS ENERGY, αποκτάτε μια επιχείρηση που έχει εξασφαλίσει την πώληση του προϊόντος της (της ενέργειας που παράγει η Μονάδα στην προκειμένη περίπτωση) για 20 χρόνια με Συμβόλαιο που έχει ήδη υπογραφεί.
Το 20ετούς διάρκειας συμβόλαιο πώλησης της ενέργειας, που έχει ήδη υπογραφεί, μαζί με τα ετήσια συμβόλαια Διαχείρισης, Service και Ανταλλακτικών της Μονάδας αλλά και σταθερής ετήσιας προμήθειας πρώτης ύλης αποτελούν τις μεγαλύτερες δυνατές εγγυήσεις που μπορεί να έχει οποιαδήποτε νέα επιχείρηση.

+ 46.450€/χρόνο

Μάθετε Περισσότερα

φυτικα ελαια

‘H επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 211 1883700

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα διατίθενται Μονάδες 100Kw που έχουν ήδη υπογράψει και Συμβόλαιο Πώλησης της παραγόμενης ενέργειας!

Σε ποιόν απευθύνεται η επενδυτική πρόταση της DOS ENERGY

Η πρόταση της DOS ENERGY για απόκτηση της δικής σας Μονάδας Βιομάζας απευθύνεται:

- Στον επιχειρηματία που αναζητά μια franchise επένδυση ή επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια καινούρια επιχειρηματική δραστηριότητα.
- Στον εισοδηματία που είδε τις επενδύσεις του σε ακίνητα να αποδίδουν λιγότερο τα τελευταία χρόνια.
- Στον καταθέτη, που βλέπει τις αποταμιεύσεις του να λαμβάνουν χαμηλά επιτόκια καταθέσεων και να μην αποδίδουν όσα θα επιθυμούσε.
- Γενικότερα σε όποιον πιστεύει στα οφέλη της Βιώσιμης Ανάπτυξης.


Σημειώνεται ότι η διάθεση μετοχών της εταιρείας παραγωγής ενέργειας απο βιομάζα που αναπτύσει και κατασκευάζει η d+osenergyhellas γίνεται σύμφωνα με το Νόμο 3401/2005, άρθρο 3, παράγραφο β (προσφορά κινητών αξιών η οποία απευθύνεται σε λιγότερα από εκατό (100) φυσικά ή νομικά πρόσωπα ανά κράτος – μέλος, τα οποία δεν είναι ειδικοί επενδυτές) και δεν αποτελούν επενδυτικούς τίτλους, αμοιβαία κεφάλαια ή ομόλογα. / Πολιτική Απορρήτου

Συμπληρώστε εδώ για να λάβετε τον πίνακα αποδόσεων και το ενημερωτικό έντυπο.

+ 46.450€/χρόνο

Μάθετε Περισσότερα

φυτικα ελαια

‘H επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 211 1883700