Η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΜΟΝΑΔΑ ΦΥΤΙΚΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΕΙ Η DOS ENERGY

MIKTO ENERGIAKO 990x350----2Στη DOS ENERGY γνωρίζουμε ότι η εμπιστοσύνη χτίζεται βήμα-βήμα. Οι επενδυτικές μας προτάσεις αποκτούν διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον και την προτίμηση πολλών επενδυτών  ακριβώς επειδή η σχέση που χτίζουμε μαζί τους είναι σχέση μακροχρόνιας συνεργασίας. Όλες οι επενδυτικές μας προτάσεις έχουν ως στόχο την υψηλή απόδοση με τις μεγαλύτερες δυνατές διασφαλίσεις στους τομείς που η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει.

Γνωρίζουμε την ελληνική πραγματικότητα, τα προβλήματα και τις καθυστερήσεις που μπορεί να συναντήσει ένας επενδυτής ιδιαίτερα στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας για αυτό και η απόκτηση μετοχών σε Μονάδες Φυτικής Βιομάζας που υλοποιούμε γίνεται με τρόπο ξεκάθαρο για σας που περιλαμβάνει σειρά από διασφαλίσεις και βασίζεται σε προβλέψεις που προκύπτουν τόσο από την Ελληνική πραγματικότητα όσο και από τη διεθνή εμπειρία και τεχνογνωσία

 

Διασφαλίσεις:

  •  Η απόκτηση μετοχών σε Μονάδα Φυτικής Βιομάζας που υλοποιούμε πραγματοποιείται με συμβόλαιο αγοράς μετοχών που περιέχει συγκεκριμένους όρους υπαναχώρησης για τον επενδυτή με 100% επιστροφή κεφαλαίου σε περίπτωση μη υλοποίησης του έργου.
  • Η DOS ENERGY είναι διαχειριστής της Μονάδας και δεσμεύεται με σύμβαση που έχει ήδη υπογραφεί τόσο για την ετήσια παραγωγή της ηλεκτρικής ενέργειας όσο και για τη σταθερή προμήθεια της πρώτης ύλης. Επιπλέον διατηρεί ποσοστό σε κάθε Μονάδα που διαθέτει, γεγονός που την καθιστά συνέταιρο με τους επενδυτές που συμμετέχουν στην υλοποίηση της Μονάδας.
  • Οι διαδικασίες αδειοδότησης των Μονάδων που διαθέτουμε στην αγορά είναι σε εξαιρετικά προχωρημένο στάδιο, καθώς σε πολλές περιπτώσεις έχουν ήδη ληφθεί οι οριστικές εγκρίσεις των Μελετών Περιβαλλοντικών Όρων και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία με την Πολεοδομία.
  •  Η επιλογή των χώρων έχει γίνει αφού μελετήσαμε προσεχτικά το σύνολο του θεσμικού πλαισίου ώστε να είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τις δυνατότητες αδειοδότησης αυτών των μονάδων.

 

Αποδόσεις:

Οι αποδόσεις των Μονάδων Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φυτική Βιομάζα που διαθέτει η DOS ENERGY είναι πράγματι υψηλές.

Η υψηλή απόδοση που υπόσχονται ωστόσο οι Μετοχές των Μονάδων 1Mw προκύπτει από πολύ συγκεκριμένες παραμέτρους τις οποίες και έχουμε μελετήσει προσεχτικά.

Η τιμή αγοράς της ενέργειας που παράγεται από Μονάδα Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας 1Mw από Ξυλώδη Φυτική Βιομάζα (Woodchip) 1Mw είναι καθορισμένη με συμβόλαιο 20ετίας βάση του New Deal των ΑΠΕ όπως αυτό ψηφίστηκε στις 30/03/2014.

Ταυτόχρονα, γνωρίζοντας τη λειτουργία αυτών των Μονάδων και έχοντας υπόψη τη διεθνή εμπειρία, έχουμε τη δυνατότητα να δεσμευόμαστε για συγκεκριμένη παραγωγή σε ετήσια βάση αφού είμαστε και διαχειριστές του έργου.

Επίσης ως διαχειριστές έχουμε την υποχρέωση να διατηρούμε σταθερή τη ροή της πρώτης ύλης για τις Μονάδες Βιομάζας.

 

Πώς μπορώ να αγοράσω μετοχές στις Μονάδες της DOS ENERGY;

Η διαδικασία αγοράς των μετοχών είναι ξεκάθαρη με συμβόλαιο που μας δεσμεύει και σας διασφαλίζει.

Η συνεργασία μας ξεκινά με την υπογραφή προσυμφώνου που σας κατοχυρώνει έως την ολοκλήρωση της αγοράς της μετοχής.

Η υπογραφή προσυμφώνου σας δίνει τη δυνατότητα να καταβάλετε σταδιακά και ανάλογα με την υλοποίηση του έργου τις δόσεις που συμφωνείτε μαζί μας μέχρι να ολοκληρώσετε την αγορά της μετοχής.

Συμπληρώστε εδώ και ενημερωθείτε για την αγορά μετοχών με 11.000€ και ετήσια κέρδη 5.079€/χρόνο​

ΕΝΕΡΓΕΙΑ +

Μάθετε Περισσότερα

[si-contact-form form=’1′]

‘H επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ. 211 1883700

Ενημερωθείτε σήμερα από τους επενδυτικούς μας συμβούλους